fredag 21 februari 2014

Virkad nyritad gardin =)

Här kommer nåt av de jag gremejlat med den sista tiden. Tänkte göra nåt vårlikt =)




Den långa ensamma raden längst upp missade jag att ta bort =O


Lite blandat


NNågra blandade bilder ツFörst så har vi fått mera snö.

Det har ju kommit lite..

Jag tittade in på loppiset häromdan...

Har kommit på att Bääbis gillar kanalen national geo..

Jag har börjat påta lite. Kul!

Denna är klar. Bara en till nu..

Nu ska jag ta lite mer kaffe ツ

onsdag 19 februari 2014

Sista dan med penicillin idag =D

Av någon anledning fick min lille Bääbis för sig att bli halvt galen och helt utan anledning flyga på mig och bita mig i armen... Och det fyra ggr. under fyra dagar. De första dagarna så brydde jag mig inte så mycket om det men han bet hål samtliga gånger. Dock sista gången han gjorde det fick jag besvär efter. Säkert alla sår innan med men började må dåligt och fick åka till jouren på
lördagkvällen. Fick dunderkur penicillin 3tbl/dag i tio dagar.

Men inte var det lugnt för den delen heller. Fick åka till VC för jag fick efter några dagar så fruktansvärt ont att jag inte kunde hålla på med nånting just. Fick tid och komma iväg. Träffade en doktor som tyckte att allt såg bra ut. Dan efter fick jag ännu mer ont och ringde jouren på kvällen eftersom det var lördag. Då hade jag illröd arm och två konstiga röda strimmor längs hela underarmen och uppåt. MEN som tur var så var de inte blodförgiftning o dom visste inte vad det var?

Underligheter ju... I dag känns armen riktigt mycket bättre men ömmar rejält fortfarande. Vet inte vad de blev med katten? Kollat om han verkar ha ont men nej, inte bytt mat, inge konstigheter alls. Ser ut o ha alla tänder i behåll. Gösta kunde nafsa lätt när han sa ifrån men denna kille bet som om det gällde livet. Jag har blåmärken efter hans bett och massa sticksår =( Nu låter jag bli honom lite men han kommer o vill gosa som vanligt ideligen så jag gör lite gos med han sen får han vara.

Ja de var lite om de... Nu ska jag försöka uppdatera lite på denna sida med nånting =)

Ja redan ikväll =D 

 Får ändra detta till i morrn för ska det jäklas så ska det GRRRR